Novo obnovljena mrežna stranica Veritasa – Glasnika sv. Antuna Padovanskoga

Veritas je predstavio svoju novoobnovljenu mrežnu stranicu. Glavni urednik fra Vladimir Vidović predstavio je članovima Uredničkog vijeća Veritasa okupljenima na redovitu sjednicu u četvrtak 28. svibnja, novoobnovljenu web stranicu koja je potom puštena u javnost.

Na novobnovljenim stranica može se pronaći pregršt zanimljvih informacija o povijesti Veritasa kao i o svim drugim aktivnostima koje se odvijaju pod okriljem Veritasa, od Ansambla Kolbe, Pučke kuhinje; Festivala kršćanskog kazališta i novijeg, ali hrabrog iskoraka u vidu pastorala u digitalnom svijetu na platformi #askfrapriest koju je pokrenuo fra Ivan Lotar, zamjenik glavnog urednika Veritasa.

Novost na novoobnovljenoj stranici jest mogućnost pisanja svoje molitvene nakane. Svaki posjetitelj može upisati svoju molitvenu nakanu i poslati je na mail. Glavni urednik svakog utorka u crkvi sv. Antuna Padovanskoga na Svetom Duhu ujutro slavi sv. misu po tim nakanama, a prilikom hodočašća u Padovu te će nakane biti odnešene na grob sv. Antuna.

Novoobnovljena stranica nudit će tjedna razmatranja Božje riječi koje će pisati g. Trpimir Benković, kao na stranici se mogu naći i prigodna razmišljanja o aktulnim temama i duhovnosti uz standardne rubrike vijesti i novoga broja.

Temeljito je obnovljena i Veritasova web knjižara koja je sada puno preglednija te se lakše mogu pronaći Veritasova izdanja.

Moderan dizajn, kvalitetan sadržaji i vjerodostojne informacije odlike su novoobnovljene web stanice Veritasa – Glasnika sv. Antuna Padovanskoga.

veritas.hr

© Hrvatska Provincija sv. Jeronima franjevaca konventualaca | Dizajn: NiV