Svetac svega svijeta osvojio srca publike u Slavonskom Brodu

U prepunoj kazališno-koncertnoj dvorani Ivane Brlić Mažuranić u Slavonskom Brodu u subotu 12. listopada Ansambl Kolbe izveo je svoj apsolutni hit mjuzikl Svetac svega svijeta.

Izvedba je organizirana u sklopu pripreme za proslavu 25. obljetnice osnutka Klasične gimnazije fra Marijana Lanosovića u Slavonskom Brodu. Domaćin i glavni inicijator dolaska Ansambla Kolbe u Slavonski Brod bio je fra Klaudije Milohanović, ravnatelj gimnazije i gvardijan franjevačkog samostana. Na početku mjuzikla publici se obratio fra Vladimir Vidović, glavni urednik Veritasa Glasnika sv. Antuna Padovanskoga i duhovnik Ansambla Kolbe pozdravivši sve pristutne te ih je upoznao sa djelovanjem jedinstvenog projekta Ansambla Kolbe na kulturnoj sceni.

Brojna publika među kojom su bile istaknute osobe iz društveno političkog života Slavonskog Broda predvođenih gradonačelnikom g. Dusparom govori koliko je ovaj mjuzikl popularan i aktualan.

Ovo je bila 38. izvedba i 13. gostovanje Ansambla Kolbe s ovim mjuziklom. Sljedeće gostovanje je u Karlovcu kada Ansambla nastupa na susretu katoličke mladeži Grada Karlovca u Domu Hrvatske vojske Zrinski.

© Hrvatska Provincija sv. Jeronima franjevaca konventualaca | Dizajn: NiV