Svetac svega svijeta u Čakovcu

Ansambl Kolbe otvorio je kazališnu sezonu veličanstvenom izvedbom hit mjuzikla Svetac svega svijeta u Centru za kulturu u Čakovcu u nedjelju 29.rujna 2019. godine.

Ovo je bila 37. izvedba mjuzikla od premijere koja je bila 29.lipnja 2019. godine u Zagrebu, a upriličena je u sklopu proslave 20.obljetnice osnutka župe sv. Antuna Padovanskoga u Čakovcu na poziv župnika fra Tomislava Božičeka.

Prije same izvedbe brojnoj publici obratio se fra Tomislav pozdravivši sve prisutne, a osobito članove Ansambla Kolbe. Potom je o radu Ansambla govorio fra Vladimir Vidović, duhovnik Ansambla Kolbe zahvalivši na pozivu i istaknuvši evangelizacijsko poslanje i cilj svi članova Ansambla kao i veliku zainteresiranost za ovaj mjuzikl o čemu svjedoče brojne izvedbe.

Osobitost ove izvedbe bila je u tome što je bila dobrotvorna jer je sav prihod od prodanih ulaznica namijenjen misionarskom djelovanju u Peru.

Ansambl Kolbe nastupom u Čakovcu započeo je novu kazališnu sezonu. Sljedeća izvedba je u Slavonskom Brodu 12.listopada, zatim 25.listopada u Karlovcu, potom slijede zagrebačke izvedbe 9.,10.,30.11. i 1.12. i na kraju ove godine 14.12. slijedi gostovanje u Novom Marofu. U 2020. godini planirana su brojna gostovanja diljem domovine, ali i inozemstva.

© Hrvatska Provincija sv. Jeronima franjevaca konventualaca | Dizajn: NiV