Svetac svega svijeta u Šibeniku

Ansambl Kolbe nastupom u nedjelju, 9.lipnja, u Hrvatskom narodnom kazalištu u Šibeniku oduševio je brojnu publiku koja je došla pogledati hit mjuzikl Svetac svega svijeta. Mjuzikl Svetac svega svijeta od svoje premijere u lipnju 2018. godine oduševljava publiku gdje god se izvede. Ansambl Kolbe nalazi se na velikoj turneji od veljače ove godine upravo sa ovim mjuziklom, ovo je bila 33.izvedba ovoga hit mjuzikla.

U Šibeniku je Ansambl nastupao u sklopu manifestacije Dani sv. Antuna koji se održavaju u samostanu sv. Frane i Nacionalnom svetištu sv. Nikole u Šibeniku.

Publiku je prije izvedbe pozdravio producent i duhovnik Ansambla Kolbe fra Vladimir Vidović koji je zahvalio organizatoru na pozivu i ukratko upoznao sve prisutne sa evangelizacijskim poslanjem Ansambla Kolbe u svijetu kazališne umjetnosti u svrhu nove evangelizacije. Pritom je fra Vladimir Vidović naglasio da Ansambl svojim zauzetim djelovanjem na kulturnoj sceni obogaćuje samu kulturu vraćajući joj kršćanske vrednote.

Svojom prisutnošću djelovanje Ansambla Kolbe kao i ovaj veliki evangelizacijski projekt Hrvatske provincije sv. Jeronima franjevaca konventualaca podržali su brojni uglednici iz šibenskog javnog života, gradonačelnik grada Šibenika , ravnatelj HNK Šibenik te šibenski biskup mons. Tomislav Rogić i brojni drugi.

© Hrvatska Provincija sv. Jeronima franjevaca konventualaca | Dizajn: NiV