Poziv na susret mladih u Assizu

Susret mladih u Assizu

2. – 09. kolovoza 2015.

Poštovana braćo,

ove godine tradicionalni međunarodni susret mladih pod nazivom „Giovanni verso Assisi“ održava od 02. do 09. kolovoza. Otac Porvinijcal me je zadužio da u ime provincije organiziram put na taj susret u Assizu. Također me je izvjestio da je na proteklom susretu gvardijana bilo riječi i o ovoj temi, tako da su gvardijani upoznati sa ovom tematikom.

U prilogu ovoga dopisa šaljem vam i program susreta. Nadam se da će uskoro biti tiskan službeni plakat susreta pa ću vam i to, kada dobijem, proslijediti.

Na internet servisu YouTube postoji interesantna snima sa susreta koji je bio 2009 godine u kojemu možete vidjeti kakve vrste je susret, a video možete jednostavno proslijediti mladima kako bi vidjeli o čemu se radi:  https://www.youtube.com/watch?v=kwPwLTs-ze4.

Također, postoji službena Facebook stranica posvećena ovome susretu na kojoj se mogu vidjeti ostale informacije: https://www.facebook.com/GVAssisinternational.

Ukoliko netko želi više informacija može mi se javiti putem e-maila ili telefonom na broj: +39 06 5150 3412.

Participacija za sam susret košta 150 eura i ona je fiksna, ali tome se još treba dodati cijena puta koju trenutno ne mogu formirati jer ona ovisi o broju prijavljenih putnika, ali vjerujem da neće prelaziti 600 kn ali na kraju može biti i manja. Osim Assiza, kao što u programu možete vidjeti, mladima će biti ponuđen odlazak i u Rim što svakako daje još jednu novu vrijednost ovome putu.

Ukoliko ima zainteresiranih za ovaj susret, molim vas da im proslijedite moju mail adresu: josip.petonjic@gmail.com, kako bi ih mogao osobno kontaktirati i dati im više informacija. Zato vas ovim putem potičem da mlade koje poznajete potaknete da se odazovu na ovaj susret koji će na poseban način predstavljati našu provinciju i naše pastoralno djelovanje među mladima.

Unaprijed vam zahvaljujem na vašoj dobroj volji i želji za suradnjom na ovom projektu. Gospodin neka blagoslovi svaki vaš napor i trud!

Srdačan pozdrav!

fra Josip Petonjić

basilica2

© Hrvatska Provincija sv. Jeronima franjevaca konventualaca | Dizajn: NiV